Event catering


Als organisator van een festival heb je nogal wat taken op je lijst staan en helaas kun je niet altijd alles zelf doen. Laat staan onder controle te houden. Soms is het dan fijn om enkele taken door te schuiven naar een partij die de ervaring heeft. Event catering is zo’n taak en wij hebben de ervaring!

Wij ondersteunen, organiseren en helpen

Al heel wat jaren verzorgen wij food & drinks tijdens evenementen. Van honderden tot vele duizenden bezoekers, van snacks tot culinair. Dit doen we vanuit “food-straten”; gekoppelde tenten die zijn ingericht om grote groepen in een snelle tijd te kunnen bedienen. Efficiëntie is tijd en een korte wachttijd vertaald zich in blije bezoekers wat zoveel meerwaarde biedt aan je evenement.
Image
Wil je meer een culinaire beleving tijdens je festival? Dan creëren we een gezellig foodplein met toffe foodtrucks, elk gespecialiseerd in hun eigen product en kwaliteit.

Bij Pepper Catering hebben we niet alleen verschillende foodtrucks en -concepten, maar ook een netwerk van geweldige collega's met fantastische foodtrucks die we moeiteloos kunnen toevoegen aan jouw foodplein! Zo dragen we gezamenlijk bij aan het succes van jouw evenement.

Ben je opzoek naar event catering? Drop us a line! We hopen dan snel samen aan tafel te zitten om mooie dingen te bedenken.
INFORMATIE AANVRAGEN
Image
0

Events

0

Bezoekers

0

Jaren ervaring