Streetfood

Streetfood vind je in elk land ter wereld. Het zijn vaak traditionele kleine gerechtjes die op straat worden verkocht vanuit foodtrucks en kleine kraampjes. Zo eet je in Bangkok op straat de lekkerste Thaise curry’s, vind je in Mexico-stad de fijnste taco’s en kun je je in Peking tegoed doen aan vele soorten noodles.

Door veel te reizen hebben we de lekkerste lokale streetfood geproefd en de beste recepten mee naar huis genomen. Hiermee hebben we een aantal smakelijke en geurige streetfood concepten samengesteld.

Informatie aanvragen
Image

De Burgerwacht

Het beste rundvlees, een mooie kruidenmix, een dosis liefde en rustieke broodjes. Dat zijn de ingrediënten voor een echte hamburger. Zo één die je normaal alleen op foto’s ziet, maar nu echt kunt proeven!

Vanuit onze klassieke Oost-Duitse brandweerwagen, omgebouwd tot foodtruck, bakken en grillen we de lekkerste ambachtelijke hamburgers. 200 gram puur rundvlees op een rustiek broodje. Onze favoriet is de “Smokin’ Joe”; bacon, gerookte tomaten relish, crispy onion en zoet-zure augurk.

De Burgerwacht is een echte eye-catcher en doet het goed tijdens festivals, een bruiloft of een bedrijfsfeest. Hij komt wat langzaam op gang met z’n topsnelheid van 70 km per uur, maar als hij eenmaal staat, is hij op zijn best!

Informatie aanvragen

The Smoking Bandits

Personeelsfeest, verjaardag of bruiloft? We smoke and grill your event!

Deze rokende bandieten zijn dé culinaire invulling voor je feest. Met onze Texaanse bbq and smoker, bereiden we de lekkerste pulled pork, short ribs, brisket, sausages and a hole lot of other good meat. Don’t judge, we are honest bandits!

The big bandit; gebouwd van een 500 liter tank en aangepast tot een smoker van formaat. Met mooie stukken vlees die langzaam worden gegaard en gerookt met eiken- en appelhout waan je je voor heel even in het land van de cowboys. Naast een mooi en goed bereid stuk vlees hoort een frisse cowlsalade, een echte Amerikaanse “smoked ham and cheese” of een authentieke “red beans & rice”.

Menu's
Informatie aanvragen

Pasta Nostra

Eén van de meest toegankelijke gerechten is pasta. Het wordt wereldwijd gegeten door jong en oud. Pasta is de basis, de verschillende sauzen maken het tot een smaakvol gerecht. Variërend met vlees, groenten, kaas, room en kruiden. Veel kruiden. Verse kruiden!

Vanuit onze foodtruck verzorgen we live cooking en bereiden de lekkerste pastagerechten met Italiaanse finesse. Dagverse groenten, heerlijke kruiden en goede pasta’s zijn onze basis ingrediënten. Dit aangevuld met wat Toscaanse liefde, un po di sale, un po di pepe en je waant je voor heel even in het culinaire Italië.

Informatie aanvragen

Thai Food

Wie wel eens door de straten van het immense en levendige Bangkok heeft gewandeld, kan zich vast nog wel de authentieke geuren van de Thaise keuken herinneren. Wij in ieder geval wel. De aromatische geuren van gember, citroengras en limoenblad staan onlosmakelijk verbonden met Thailand en vind je terug in hun heerlijke curry’s.

Vanuit onze foodtruck serveren we een aantal Thaise curry’s. Rood, geel of groen, met kip, rund en vis. De recepten hebben we uit Thailand, met een stukje bijscholing in Holland. Maar wel van een authentieke Thaise kok, dat dan weer wel.

Kaeng phet (rode curry) en kaeng khiao wan (groene curry) met kokos zijn de favorieten en worden geserveerd met jasmijn rijst en zoet-zure komkommer. Krijg je al trek?

Informatie aanvragen

Mexicana

Het is al wel 15 jaar geleden, maar ik weet het nog heel goed. Ons hotel zat boven een lokaal restaurantje in het sfeervolle Playa del Carmen, Mexico. ’s Ochtends waren de cocineros al druk in de weer met het voorbereiden van de keuken en de heerlijke geuren bereikten onze kamer. Resultaat? ‘s Ochtends al bedenken wat je ‘s middags en ’s avonds wilt gaan eten. Dat is Mexico!

Nacho’s, taco’s, burrito’s, enchilada’s of een heerlijke chilli rojo. Hiermee creëren we het Mexicaanse gevoel op jouw event. Sombrero’s niet inbegrepen, guacamole wel!

Informatie aanvragen

De Aardappeleters

Oer Hollands streetfood is natuurlijk friet! Wie is er niet groot mee geworden? Een frietje mayo, een frietje stoofvlees of een Grunniger aierbal, dit zijn toch wel onze culinaire klassiekers .

De Aardappeleters doet z’n naam eer aan en serveert robuuste frieten met een schilletje. Uiteraard geen hoogstaande cuisine culinair, maar echte Hollandse streetfood die het goed doet op elk event.

Naast een standaard frietje mayo, kunnen we je gasten verrassen met een frietje Bolognese; robuuste frieten met een saus van tomaat, gehakt en Italiaanse kruiden, een Mexicaanse friet met pikante chili roja of de BBQ style met smokey pulled chicken.

Informatie aanvragen

Get connected


Drop us a line