Streetfood


Thailand en Taco's
Streetfood vind je in elk land ter wereld. Het zijn vaak traditionele kleine gerechtjes die op straat worden verkocht vanuit foodtrucks en kleine kraampjes. Zo eet je in Bangkok op straat de lekkerste Thaise curry’s, vind je in Mexico-stad de fijnste taco’s en kun je je in Peking tegoed doen aan vele soorten noodles.
 

De lekkerste street food concepten
Door veel te reizen hebben we de lekkerste lokale gerechten geproefd en de beste recepten mee naar huis genomen, wat zich heeft vertaald in een aantal smakelijke en geurige streetfood concepten.

Image

Foodtruck op je festival of buurtfeest?
Onze foodtrucks zijn de geheime kruiden in de mix voor elk evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een bruisend festival, een bedrijfsopening of een gezellig buurtfeest, onze streetfood concepten brengen niet alleen fantastische gerechten, maar een complete belevenis.
  

Passie voor lekker eten!
Passie, versheid, topkwaliteit en een flinke dosis creativiteit vormen de ingrediënten van ons eten. Van tijdloze klassiekers tot verrassende culinaire hoogstandjes: wij willen niets minder dan een glimlach toveren op elk gezicht.
 

INFORMATIE AANVRAGEN
Image

Foodtrucks


Wil jij een foodtruck op je festival? Tijdens je buurtfeest? Of bij een bedrijfsborrel? Dan hebben wij meerdere toffe foodtrucks om jouw gasten te trakteren op een heerlijk stukje street food. Zoals een traditionele Thaise curry, een steak sandwich op flatbread met chimichurri. Of een brioche broodje met langzaam gegaarde pulled beef?
NAAR ONZE FOODTRUCKS
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
0

Events

0

Bezoekers

0

Jaren ervaring