The Grill, The Smoke and the BBQ

Voor het echte grillen, roken en barbecueën zou je eigenlijk een keer moeten afreizen naar het zuiden van de States. In Texas, Oklahoma en Louisiana is het barbecueën een heuse lifestyle en ervaar je het echte werk. BIG guys smoking pork bellies and grill sausages op immense barbecues en (dito) grote smokers. Maar goed, zo’n reisje maak je niet even om wat vaardigheden en recepten op te halen. Daarom zijn wij er; The Smoking Bandits… Don’t judge, we’re honest bandits!

Geef ons een smoker, wat mooie stukken “eerlijk” vlees, een beste bak met hout en we halen het Texaanse leventje naar je event. We bereiden de lekkerste gerechten vanuit de smoker of op de BBQ met onze eigen gemaakte kruiden rubs, een hoop vuur en de beste ingrediënten. Een smaakvolle belevenis voor elk trouwfeest, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest.

Ervaar de smaken van Tennessee, Louisiana en El Paso, met onze verschillende menu’s.

Informatie aanvragen
Menu's
Winter barbecue
Catering op maat
ImageImageImageImage

We like to meat you!Bruiloft

Wat is daarop je antwoord? “Ja, natuurlijk” komen wij grillen en smoken op jullie mooiste dag. Vrienden, familie, een lekker wijntje, een goed stukje muziek en... food; good food! Dat moeten toch wel dé ingrediënten zijn voor jullie allermooiste dag!

Met The Smoking Bandits creëer je een stuk beleving tijdens je bruiloft. Even geen standaard buffet, maar een robuuste smoker met mooie stukken vlees, frisse salades, maar natuurlijk ook vegetarisch. En als je wilt, toveren we zelfs je tuin om tot een klein festivalletje met vintage terrassen, een stretchtent, prikkabels, vaandels, vuurtonnen. You name it!

Samen met jullie, je weddingplanner en een schrift vol wensen en ideeën, maken we er samen een onvergetelijke dag van!Bedrijfsfeest

De Big Bandit; je beste, ietwat mollige en rokende date voor een geslaagd feest met je collega’s. Je neemt d‘r niet graag mee de stad in, dat wil je niet. Maar deze bandiet komt graag met haar grillmasters naar je toe. Het kan bij jullie op de zaak, in een weiland of een andere hotspot waar we een feestje kunnen bouwen.

De Smoking Bandits komen met een grote BBQ smoker en veel vuur om er een waar spektakel van te maken. Robuuste gerechten zoals ossenhaas spiesen, gerookt buikspek, beer can chicken en smoked mac and cheese zijn de headliners. Uiteraard valt er nog veel meer te kiezen en is er ook genoeg lekkers voor de vegetariërs in de groep.

In nauw overleg met jullie, stemmen we alle wensen en ideeën af, om er samen een mooie dag van te maken. Een bedrijfsfeest op maat, zodat jullie feest een groot succes zal zijn. Een harmonie van kwaliteit, smaak en creativiteit garanderen een onvergetelijke dag!


Festivals

Waar rook is, is vuur. En waar vuur is, zijn de Bandits. No doubt about it.

The “look and feel” van deze bandieten passen goed op elk festival! Met hun robuuste uitstraling, scherp geslepen messen en veel vuur, kun je niet om ze heen. Op afstand zie je de rookpluimen al boven het festivalterrein en de geuren van het verbrande hout lokken je naar de plek waar de magic happens.

Je kunt het je vast al wel inbeelden; een zomers festival, een strakblauwe lucht en een heerlijk zonnetje. Dat samen met een verfrissend biertje en een goed bereidt stuk vlees, is de perfecte match voor een mooi festival!

Met onze festival menu’s trakteren we de bezoekers op quality food. Zo hebben we onze welbefaamde Smokin’ Joe burger van ruim 200 gram met een smokey tomato relish, heerlijke broodjes spare ribs, wraps met Tex Mex chicken en pikante salsa of de smoking nacho’s met een chilli rojo. Uiteraard serveren we ook vegetarische gerechten van de BBQ en smoker.