ABOUT US


Het is al weer lang geleden, het eerste feestje wat ik organiseerde. Een muziekfeest in de jeugdsoos, midden jaren tachtig. Alles werd vanuit huis meegesleept: boxen, draaitafels en platen. Van grote augurken blikken maakten we discolampen en starters van TL buizen zorgden voor de lichteffecten. Wat een mooie tijd was dat!

Toen de housescene in het begin van de jaren negentig kwam overwaaien uit het Verenigd Koninkrijk, gingen we regelmatig naar feesten in de Randstad en daar werd de liefde voor de muziek en het organiseren van feesten versterkt. Inmiddels hebben we al heel wat evenementen, feesten en festivals georganiseerd en kunnen we wel stellen dat “het organiseren” in ons DNA zit versleuteld.


Ook heeft de liefde voor de horeca zich door de jaren heen ontwikkeld. De Club Pepper avonden in Huize Maas waren een groot succes, maandelijks uitverkochte zalen met de grootste internationale dj’s. Snel daarop volgde Bar Pepper the Terrace, boven op één van de gebouwen aan de Grote Markt in Groningen. Een beach bar zonder “beach” en Ibiza vibes in Boeddhistische sferen, midden in het centrum van de stad op 30 meter hoogte. Dat was de eerste kennismaking met een eigen horeca zaak. 


Niet snel daarna werd Bar Pepper geopend. Een loungebar /restaurant in het centrum van Groningen en daar ontstond de liefde voor lekker eten. Met een wereldkaart, een prachtige open keuken en een enthousiast keukenteam, werden de lekkerste gerechten bereid.

Naast hard werken, hebben we ook kunnen genieten van het vele reizen. Zo bracht “Lonely Planet” ons naar Mexico, Thailand, Italië, China en Spanje. Wat hebben we hier veel gegeten… en… natuurlijk de beste recepten mee naar huis genomen! Al dit lekkers hebben we verwerkt in onze gerechten en street food concepten!