Events & organisatie


Organiseren zit in ons DNA

En doen we al zo’n 30 jaar. Organiseren stroomt door ons bloed, organiseren doordringt ons brein, organiseren heeft zich inmiddels gevormd tot onze lifestyle. Inmiddels kunnen we wel zeggen dat we expert zijn in het organiseren van publieksevenementen, bedrijfsfeesten, festivals en corporate events.

Jullie verhaal wordt ons project!

Bij ons kun je erop vertrouwen dat elk detail wordt beheerd, vanaf de allereerste planningsfase tot aan de laatste uitvoering. Met een notitieblok vol ideeën en wensen, wordt jullie verhaal ons project.

Wij zijn een full service organisatie

Bij Pepper Events geloven we in een totaalaanpak. Als full-service bureau coördineren we met precisie alle aspecten van jouw evenement vanuit één centrale organisatie. Ons team neemt de regie in handen voor de locatie, technische aspecten, artiesten en volledige aankleding van jouw event. Uiteraard kun je dit ook zelf doen en ondersteunen we daar waar nodig en stemmen het geheel op elkaar af.

Food & Drinks

Vanuit Pepper Catering zorgen we ervoor dat je gasten worden verwend met een scala aan food & drinks, passend bij de sfeer en stijl van je evenement. We hechten waarde aan kwaliteit. Samen met onze klanten creëren we onvergetelijke momenten!
INFORMATIE AANVRAGEN
Image

Wij creëren evenementen met een WOW!

Pop-Up festival


Een strakblauwe hemel, rokende foodtrucks met de lekkerste gerechten. Op de achtergrond wat jazzy vibes, een knapperend kampvuur en een prachtige open tent met gedekte tafels. Een cocktail, een mocktail, streetfood, vuurtonnen, vintage terrassen, dat… dat is je eigen pop-up festival.

Iedereen kent wel de gemoedelijke sferen van een festival, of het nu klein en intiem is of een mega festival, de sfeer is onmiskenbaar.

Met onze ruime ervaring creëren we mooie dingen

Hoe tof is het om jouw gezelschap te verrassen met een eigen pop-up festival? Met ruim 25 jaar ervaring in het organiseren van festivals, hebben we een loods vol decoratiemateriaal en heel veel inspiratie. Heb je een eigen terrein of bedrijfshal, wij transformeren deze locatie om tot een heus festival. Zo één met een tent, terrassen, bar, foodtrucks en wanneer gewenst; entertainment!

Geïnteresseerd geworden?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? We komen graag langs om alles te bespreken. Met onze facilitaire check bekijken we wat er op jullie locatie aanwezig is en welke mogelijkheden er zijn. Let the show begin!
DIT IS WAT VOOR ONS
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Bedrijfsfeest


Het jaarlijkse feest met je personeel en collega’s. Zo’n feest dat meer een verplichting is dan een uitje. We kennen het allemaal wel; een zaaltje in de buurt met het vergeelde systeemplafond, leeggelopen bitterballen en de chansons van Hazes.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!

Maar dat kan ook anders! Toffer, leuker, mooier én met een wow effect! Onlangs hebben we een groot lustrumfeest voor een grote gemeente georganiseerd. Na een maand ontvingen we een email waarin ze vertelden dat iedereen nog steeds aan het nagenieten is van dit geweldige feest. En dat is nou precies waar wij het voor doen! Mooie herinneringen creëren.

Wij organiseren, ondersteunen en helpen.

Als je je medewerkers wil trakteren op een tof en onvergetelijk feest, dan zijn wij de organisatie die je daarin kunnen ondersteunen. We komen graag met je in gesprek om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.
DIT IS WAT VOOR ONS
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image

Wij zijn full service

Samen maken we mooie momenten

Publieksevenementen


eve·ne·ment
(het; o; meervoud: evenementen)
1 georganiseerde, grootschalige gebeurtenis
Dé definitie van (publieks) evenementen volgens de “Dikke Van Dale”. Laat nou het organiseren van dit soort grootschalige gebeurtenissen, ons passen als een jas. Ooit klein begonnen met het opzetten van kleine feestjes, heeft zich ontwikkeld tot het organiseren van grootschalige publieksevenementen. Het geeft elke keer weer een kick om een groot gezelschap te zien genieten van hetgeen waaraan jij hebt bijgedragen.

Een overvloed aan wetten en regels

De afgelopen decennia heeft een aanzienlijke transformatie in de evenementenwereld laten zien. Naast toenemende concurrentie zijn er een overvloed aan regels en wetten waaraan je moeten voldoen: veiligheid, milieuvoorschriften, crowdcontrol, vergunningen, en nog veel meer. Gelukkig zijn we bekend met deze uitdagingen en slagen we er altijd in om een onvergetelijke productie neer te zetten.

Laten we samen bouwen aan jullie succes

Wil je een grootschalig evenement organiseren en zoek je ondersteuning in de organisatie en uitvoering van je evenement? Vanuit onze ervaring en expertise denken we graag met je mee. Met jullie concept als uitgangspunt, bouwen we gezamenlijk aan een succesvol evenement. Vanaf het eerste idee tot aan de uitvoering.
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image