Winter

Barbecue

Keep the fire burning, definitely in winter time!

Doe eens gek en wijk eens af van de saaie kerstborrels en nieuwjaarsrecepties. Onze tip voor dit jaar; een winter barbecue met dikke smokers, veel vuur, rook en bombastische gerechten.

Lekker warm in je Noorse trui met een glas glühwein bij het kampvuur. Samen met je collega’s, vrienden of familie. Dat moet het zijn.
Informatie aanvragen
Menu
ImageImageImageImage

We like

to meat you!

Met de feestdagen in het vizier hebben wij nog maar eens wat blokken hout op het vuur gegooid om wat mooie winterse gerechten samen te stellen. En dat is gelukt!

We hebben gekozen voor comfortfood. Wat dacht je van een heerlijke, op hout gestookte, wildstoof met hert en wildzwijn? Of langzaam gegaarde kalkoen geïnjecteerd met witte port? Geroosterde veggies? Als het sneeuw je al in de mond loopt, check dan onze winter menu’s en beschikbaarheid voor één van je tofste bbq’s ever.

No worries?

Als je echt spektakel wilt, dan kies je voor je eigen Winterfest! Heb je de ruimte of weet je een toffe locatie? Dan nemen we je al het werk uit handen en poppen een mini festival op! Met een stretchtent voor een echte festival vibe. Vintage terrassen, vuurtonnen, picknickbanken, priklampen en natuurlijk sjoelbakken!

Een compleet georganiseerd feest met aankleding en stretchtent. Winterse gerechten bereid op een houtvuur, in de smoker en op de bbq. Inclusief drankjes, een kop glühwein en natuurlijk marshmellows voor bij het kampvuur.

Vanaf 50 personen.
Informatie aanvragen
Menu
Image
Image
Image
Image
Image

Meer informatie?


Graag ontvang ik meer informatie over de “Winter barbecue” voor ons evenement. Wil je liever telefonisch contact zodat we de mogelijkheden en wensen kunnen bespreken? Vul dan hieronder je telefoonnummer in en dan nemen we spoedig contact met je op.